Tornant del Fòrum

Fa una estona que hem arribat a Barcelona des de Girona, on hem estat tot el cap de setmana gaudint del Fòrum Gastronòmic ’09. Arribem a casa contents de dos dies de molt gaudir. De la bona companyia, de la saviesa de molta gent i de les estones de riure que hem viscut rodejats d’amics que ja coneixiem i d’altres que encara no teníem. Llástima no poder quedar-nos fins dimecres! Ha estat un cap de setmana rodó, per la dimensió gastronòmica però també i sobretot per la humana. Definitivament, la gastrosfera està plena de molt bona gent…

formatge_maresmeHem intentat allargar una mica el Fòrum sopant algunes de les cosetes que hi hem comprat aquesta tarda. Un formatge d’ovella amb un any de maduració que venia des del Maresme (aquest país és una mina fent formatges!!) i un pa artesa, fet a Girona amb aigua mineral de Vilajuiga. Un rajolí d’oli d’oliva arbequina verge extra i una conversa plena de referències a les bones estones. Sí, hem aconseguit allargar el Fòrum un ratet. Ara l’intento allargar amb aquest post…

Era el primer cop que anàvem a una trobada d’aquesta mena (no havíem estat ni als barcelonautes Degusta o Alimentària!) i tornem amb el sarró ple de coses per explicar, mig entusiasmats, mig enlluernats, mig una mica enyorats. I aixó que solament hem estat el cap de setmana! Els propers dies procurarem fer-vos cinc cèntims de les moltes coses que hem vist, viscut i gaudit. De moment, la síntesi: Òstia, què interessant és això del Fòrum!

Salut!

Massitet

5 pensaments sobre “Tornant del Fòrum

  1. hola massitet,,la veritat que aquest any pensava jo que amb això de època de crisi,,la cosa seria mes sua i m’he quedat parada de l’alt nivell del que hi he trobat.
    Me fet molta alegria posar cares a molts amics,,llàstima no poder estar una estona mes per parlar,però a la pròxima,i la meva memòria que ara tampoc acabo de relacionar blog amb noms,jjeje deu ser la edat , espero que algú posi fotos.
    Una abraçada Elena

    1. Hola Elena!
      A mi el que més m’agrada de les trobades de blocaires és precisament això: parlar amb la gent i posar-li cares. Sentir la seva veu després d’haver-la llegit diversos cops…
      I és veritat, la crisi sembla que no va afectar gaire. Avui llegia a El Periódico que amb els dos primers dies, enguany a tenien més visitants que a l’edició de 2007! Ja veus, la gastronomia està de moda….

      Besets i abraçades!

  2. Hola Massitet!!!
    Nosaltres tot hi només poder dedicar el matí i mitja tarda al fòrum, també vem tornar molt satisfets de l’experiència i sobretot d’haver-vos conegut. Engrescats també pel que sembla pot ser l’inici d’un gran projecte (el portal, la cooperativa…) i amb la sensació d’haver fet uns nous amics fantàstics!

    Una abraçada i fins ben aviat!

    NUNI

    1. Hola Nuni!
      A nosaltres també ens va fer molta festa conèixer-vos! I també que us sumeu a la idea del portal i que llancéssiu la idea la idea de la cooperativa! Això pinta molt bé… Quina sort que vinguéssiu ni que fos un matí!

  3. Una alegría enorme haber compartido esa jornada. Aun hoy, ahora ya en casa, nos dan vueltas las risas, las frases y los proyectos para el año que viene. Santiago y nosotros les esperamos de brazos abiertos

Deixa un comentari