Sopem en bloc? Bloquegem l’Àtica!!

Ja fa uns quants mesos que un grup de blocaires anem parlant de fer un sopar en bloc en un dels restaurants de Barcelona que més ens agrada: l’Àtica Restaurant. Resulta que en una de les nostres moltes visites, el seu cuiner i copropietari Borja ens va explicar que, a partir de 20 persones, es podia reservar el restaurant. I és això el que us proposem de fer el proper dissabte 24 d’abril a les 21:30 hores.

I com va la cosa?
Doncs la cosa és molt senzilla. Es tracta de fer un sopar d’autors de blocs, basat en un pica – pica que trobareu en aquest Word. El sopar seria més aviat informal, de peu i amb algunes taules i cadires per si algú vol seure de tant en tant. El preu és de 27 euros per persona sense comptar beguda. La idea és que els abstemis puguin pagar primer el què han begut i que els alcohòlics paguem després compartint tota la beguda. Així evitem penalitzar els qui fan menys despesa.

Del menú que us he passat, es probable que hi hagi un canvi. Si pot, Borja ens farà un dels plats estrella de la casa i que darrerament està fora de la carta: la coca de sardines, festucs i cabell d’àngel. Però això no ho sabrem fins a pocs dies abans del sopar, quan en Borja pugui veure com està la sardina al mercat…

Si voleu una mica més d’informació i valoracions sobre el restaurant i el menjar que s’hi dona, en trobareu aquí, aquí, aquí o aquí. Com podeu comprovar, l’Âtica triomfa molt entre la gastrosfera…

I un amic invisible gastronòmic!!
La sempre dinàmica i encertada Mar Calpena (ella va posar en marxa el primer Sopar en bloc, recordeu-ho!) ha afegit un component més a la trobada: fer un amic invisible gastronòmic. La idea és que cada bloc, tant si els gestiona una persona o dues, portin un petit regal.

Pot ser alguna cosa cuinada per nosaltres, un llibre (el dia anterior és Sant Jordi!!!) o qualsevol gadget/objecte relacionat amb la cuina. Llavors, entre totes les persones que portin regal farem un sorteig dels regals aportats. Per tant, si algú no vol o no pot portar-ne un, no passa res: no participa en el sorteig i llestos! En tot cas, qui vulgui portar alguna cosa cuinada a casa, que pensi que s’haurà de menjar pel cap baix a l’endemà, que després marxem de copes i el sopar ens el donen al restaurant!

El mecanisme: correu electrònic a un servidor
Ara venen les males notícies: només cabem 40 persones, al restaurant, Per tant, haurem d’establir un mecanisme per evitar possibles excessos de demanda. La cosa és molt senzilla: farem llista d’admesos per estricte ordre d’arribada amb els missatges que m’envieu al correu electrònic: massitet @ gmail.com. Què, com ho veieu? Us bé de gust? Doncs vinga, som-hi: envieu-me un correu amb el vostre nom i quantes persones veniu!

Salut i fins ara! 😉

Massitet i Kissumenja

24 pensaments sobre “Sopem en bloc? Bloquegem l’Àtica!!

  1. Ja sabeu que els caps de setmana una servidora se’n va a enfilar-se per les parets… és una dèria que tinc, ves quin remei 🙂
    Així que gaudiré llegint la crònica que sens dubte en fareu!

  2. Hola estimats!!
    Ja esteu tots apuntats!!! Ara mateix en som 19, ho sigui que estem just a punt de poder reservar el sopar i a la meitat de capacitat de l’Àtica!

    Gemma, Roger, Sión i Miquel, Mari Àngels: us trobarem a faltar segur! A veure si a la propera ho podem muntar millor i podeu venir!!

    Calpena, de vegades els mestres i professors ens equivoquem en el judici de les persones! 😉

    Salut!!!

    1. Hola Isabel!
      Moltes gràcies per dir-nos-ho: avui ens hem adormit i se’ns ha passat el programa!! Ostres, vaig a veure si ja tenen l’audio penjat!! Moltes gràcies per avisar, de veritat!!

      Per cert, m’encanta el teu bloc… Un dia hauríem de fer un àpat poètic o un poema gastronòmic!! Què et sembla??? jajajajaja

      Salut!

  3. Jo també ho he escoltat, estava mig adormit afaitant-me, i de cop i volta he sentit “olleta de verdures” i m’he despertat del tot. Felicitats!
    Una abraçada i fins aviat

    1. Hola Josep!
      Llegim el teu comentari diumenge al vespre, després de gairebé dos dies off line!! Moltes gràcies per fer-nos-ho saber!

      Salut!

  4. Hola Anna!
    Les prioritats són clares en el teu cas!!! jajajajaja
    Moltes felicitats i segur que trobem una altra ocasió per coincidir en un sopar en bloc!

    Salut!

Deixa un comentari