(Re)Torna Olleta!

Enguany Olleta fa 10 anys. No ho sembla, perquè fins a aquesta entrada no n’hem dit res. Ni un comentari, no tansols a twitter o Facebook. Nosaltres, que hem estat tan escandalosos en altres aniversaris! Però sí: el primer post el vam penjar el 6 d’abril de 2007 donant la típica benvinguda al món i una setmana més tard penjàvem el primer post amb substància: la recepta de l’olleta de verdures de la mare, que no per res dóna el nom al bloc.

Coses de la vida, enguany que olleta fa 10 anys, la gent del cuina.cat han renovat el web i n’han eliminat els blocs. Normal: han volgut potenciar el que els dóna més visites -les receptes- i deixar de banda altres continguts que no generen tant de tràfic. La crac de la Gemma s’hi quedat parcialment, amb les seves famoses i ben bones receptes de postres. No m’estranya: si jo fos el responsable de Cuinat.cat també les hauria deixades! XD

Olleta, doncs, fa 10 anys i torna als origens. Torna a wordpress. Però no ho fa amb el disseny original, que ha envellit malament. Ho fa amb un altre que vol potenciar una mica més la visibilitat de les pàgines -que hem tingut molt abandonades aquests 7 anys a Cuina.cat- i amb una imatge de capçalera grossa que doni un toc més visual, més contemporani, a la cosa.

Ara, l’Olleta que trobareu a partir d’ara serà la mateixa en essència: coses que cuinem, bevem, tastem i llocs que visitem explicats amb el nostre estil de sempre i amb ganes de donar a conèixer allò que ens sembla interessant i destacable. Per a criticar ja hi ha altres, que ho fam la mar de bé, tot sigui dit.

Ho farem, però, amb un plantejament un pel diferent: potenciarem les pàgines, que actualitzarem més, i mirarem de publicar un cop al mes. Ni tant com feiem en els bons temps ni tan poc com els darrers mesos. Cal una certa regularitat, creiem.

Doncs res. Que (re)tornem. Esperem que us segueixi interessant i que seguiu venint sempre que ho considereu oportú.

Salut!

Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s