We’re coming back…

Després d’un mes de silenci pel trasllat i l’estada de quinze dies a Canterbury; i un juliol poc prolific per excès de feina, poc a poc anem tornant a posar en marxa el bloc, que bona falta li fa! Això vol dir que poc a poc tornarem a publicar posts, que el darrer fa més d’un mes que el vam penjar!

A casa nostra, el curs 2009 -2010 es presenta força marcat pel canvi de barri: ja som veïns de Sants! Això vol dirs (ostres!) que hem de buscar els nostres “proveedors” gairebé des de cero: nou barri vol dir noves botigues, nous restaurants,  nou mercat, nous cellers… Per tant, intuim que els propers mesos Sants serà força protagonista de les nostres entrades.

barri

El nou curs (que es noti que els dos som mestres!) també estarà marcat, sense cap dubte, per la nostra recent estada a Anglaterra: la agradable cuina anglesa (sí, sí heu llegit bé…), els llibres de receptes que hem importat i els productes que van venir amb nosaltres faran que la gastronomia anglesa rondi per aquí de tant en tant… No patiu, estimats amics: no us acribillarem amb receptes angleses i coses similars. Però sí que volem explicar alguna coseta sobre la cuina anglesa, molt més rica i interessant que el què diu el tòpic que ens havíem cregut.

Deesons

També aprofitarem l’arrancada del curs ( i que setembre és el mes dels bons proposits a Ca n’Olleta) per anar fent alguns canvis al bloc. Inclourem el receptari per tal de tenir endreçades les receptes que hem fet i les que farem. També introduirem canvis a les pàgines de restaurants i tapes, pintxos i platillos, que estan desfasades per pura desidia nostra (molt menjar però poc escriure!). I alguna coseta més que segurament se’n ocurrirà…

En fi, que ja tornem a rondar per aquí amb ganes de contar-vos coses i saber què en penseu…

Ben trobats tots i fins aviat!

Massitet i Kissumenja

P.S.: La segona foto l’hem treta del web del restaurants Deeson’s, primer avís sobre que calia parar de dir que Anglaterra no es menja bé…

Anuncis

15 thoughts on “We’re coming back…

  1. Hola de nou!!! Se us trobava a faltar!!!
    Ja esteu instal·lats del tot, que bé!
    Ja tinc ganes de llegir les vostres descobertes gastronòmiques per anglaterra (si us plau, en català! not in english!!).
    Una abraçada guapos!!

  2. Estimats Susanna i Josep Àngel,

    En primer lloc, BENVINGUTS A SANTS!.!!!! Ja veureu com us hi trobareu molt bé. De quin mercat esteu més a prop, de Sants o d’Hostafrancs?. Nosaltres podem recomanar molt bons proveïdors d’Hostafrancs. Bé, per començar, una primera recomanació, el Celler de Gelida, al carrer Vallespir. Potser ja el coneixeu.

    Per altra banda, tenim molt interès de veure què escriviu sobre la cuina anglesa!. Nosaltres vam estar a Londres al juliol i, malauradament, som dels que pensem que no s’hi menja gaire bé, pel que fa la cuina autòctona. Espererem a veure què ens descobriu per a la propera vegada que hi anem!.

    Una abraçada ben forta i fins aviat

  3. bentornats, amics.
    haig de dir que jo també he menjat bé a anglaterra, és evident que hi ha bons restaurants, alguns competeixen amb els nostres per ocupar els primers llocs de les llistes mundials, una altra cosa és que tinguin una cuina tradicional rica i variada com la nostra o la italiana, per exemple, que no la tenen.
    estaré atent a la vostra experiència.

  4. Ben retornats!!! M’ha sorprés molt això de la cuina anglesa. La meua curta experiència amb la mateixa no em va agradar massa… Bé, segur que trenqueu el tòpic i ens convenceu. Content de retrobar-vos.

  5. Bentornats i bona aclimatació a la vostra nova llar i al vostre nou barri.

    A Anglaterra es pot menjar bé, però si hi vas a aprendre anglès, i t’hostatges amb una família és molt possible que això no et passi, sino pregunteu-li a la meva filla i les seves companyes d’anglès que van sobreviure 15 dies menjant sandwichos de pernil dolç i mantega, pastissos de carn prefabricats i que el gran extra eren les amanides verdes amanides amb l’oli que ella mateixa havia portat de casa. Deu ser la manera de cuina de les famílies on varen caure, però de menjar bé, gens ni mica!

    Amb això no us vull destrossar la idea de trencar el tòpic de que a Anglaterra es menja malament. Endavant, ens expliqueu les vostres experiències i intentarem aprofitar-les en properes anadaes a aquell país.

    PTNTS
    Dolça

  6. Una abraçada!

    Ens alegrem molt que estigueu de tornada i que us hagi aprofitat el viatge.

    Nosaltres vàrem viure durant 2 mesos a Glasgow (fa un temps) i l’experiència va ser molt maca. (per això dels tòpics…)

    Esperem que el viatge us hagi portat força i idees per a nous posts. Ja us estem esperant!!!

  7. Hola estimats tots i totes!
    Quin goig tornar a posar en marxa el bloc amb aquesta rebuda! Si ja ho diem: el millor de tenir un bloc són els lectors!!!

    Marta, no pateixis que t’explicarem el que vam dur, però ja t’avanço que som uns enamorats dels formatges anglesos. I un llibre de receptes!

    Nuni, no pateixis que ho explicarem tot en català. En quina llengua, si no??? 😉

    Glòria, moltes gràcies per la primera indicació! Del Celler n’havíem sentit a parlar però no hi havíem anat mai. No vam poder evitar la temptació! Primer cap de setmana al barri, primeres ampolletes del Celler cap a casa! El mercat que tenim més a prop és el de Sants… Ara, si cal jo creuo Barcelona!!!

    Starbase, que ens has fet posar vermells. Quin elogi més maco, punyetero!

    Manel, bentrobat també! Quinze dies no donen per aprofundir en una cuina, ni molt menys! Però si que vam trobar pistes que hi ha més cuina que la que sembla, que va més enllà del (sobadíssim) fish and chips i del Yorkshire Pie. A veure si us “convencem” amb els nostres posts… 😉

    Dolça, no tinc cap dubte de la veracitat de la mala experiència de la teva filla. Kissumenja ja ho va patir fa nou anys quan va estar a Londres i alguns amics meus ho han patit aquest mateix agost. Però també hem de reconèixer que el tipus de families que accepten tenir gent a casa són “particulars”. I també hem de reconèixer que si alguna anglés vingues a alguna casa catalana també es podria endur força mala experiència “gastronómica”… Anirem a pams i ho explicarem tal clar com sapiguem!

    Hola Xavi, quant de temps! Intentarem aportar les idees que ens hem dut d’Anglaterra, sobretot en el camp dels dolços (no li diguis a la Rosa Maria! jajaja). I a Glasgow hi vull anar jo tres mesos!!! QUè tal???

  8. Como testigo de las aventuras gastronómicas de Susanna y Josep Angel en Inglaterra, puedo dar fe que la cocina inglesa (o, cuando menos, cierta cocina inglesa) merece el beneficio de la duda.

    No son cuentos si decimos que en Canterbury se come muy bien (disculpad el chiste fácil).

  9. ¡Bienvenidos al barrio! Qué mejor bienvenida que apuntar un buen lugar para comer: La Briciola, en Olzinelles, 19. Cuando quiero disfrutar de una pizza, allí voy. Ah, el tiramisú está de rechupete.

    ¿Mercado? Ahora mismo están empezando a construir el mercado provisional de Sants en la zona central de la rambla de Badal: van a reformar el edificio antiguo. Así que, dependiendo de dónde vivais, la mejor opción puede ser el mercado de Hostafrancs (Sants frente a Consell de Cent).

    Lo dicho, bienvenidos al barrio. Es un placer tener vecinos como vosotros. 🙂

  10. Quartdollaaaaaaaaaaaaaaaa!!!
    Gràcies per venir a visitar-nos i per deixar aquest comentari! Estic absolutament d’acord amb tu: hi ha pel cap baix una certa cuina anglesa que no està gens malament!!!

    Juan K, moltes gràcies per la benvinguda al barri! Quin luxe de veïns que tenim!
    Prenc Nota de la pizzeria immediatament! Alguna recomenació al Mercat d’Hostafrancs? El de Sants ens va semblar amb moltes opcions!!!

  11. No, no puedo recomendaros ninguna parada de ninguno de los dos mercados. Aunque sepa que salgo perdiendo, prefiero no pisar los mercados para no tener que pelearme con muchas mujeres que, más que ir a comprar allí, van a pasar un buen rato saltándose los turnos de las paradas con las excusas más peregrinas… o directamente sin ellas, por la cara.

    Por cierto, tras fijarme en la primera foto de este hilo, sospecho que somos muy vecinos… 😉

  12. Ei Susanna i Àngel!!

    Carai, està molt i molt bé el vostre bloc, ja l’he posat a la carpeta de “mis favoritos”, i si, si, teniu raó quan parleu dels gustos formatges de la zona de Canterbury, molt bons…. I d’aquesta manera es trenca una mica el tòpic de la cuina anglesa.

    Una abraçada i fins aviat

    1. Hola Txelllllllllllllllllllllllllll!!!!
      Com va la cosa? Alguna hurry al col·le o la cosa està tranquil·la!
      Ens fa molta festa saber que ens tens a favoritos, encara que aquests dies no estem explicant gaires coses! Aviat posarem fil a l’agulla i rependrem les publicacions!
      A veure si ens veiem aviat, menjant alguna coseta i fent festa de la nostra!

      Salut, Txell!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s