Calamar amb favetes

Si hi ha un platillo dels diversos i variats que es poden menjar a restaurants i bars de Vinaròs són els xipirons amb favetes, especialment els deis restaurant la Isla. Són un mos excel·lents, pura potència i sabors contrastats. Total, que fa uns quants dies vaig tenir un antoll (antojo al meu poble, que som molt bàrbars) i vaig fer-ne una versió amb calamars més grossets que no va quedar gens malament.

És molt simple de fer: talleu els calamars a arets i els ofegeu lleugerament amb alls tendres amb el foc baix i tapats. Quan estiguin al punt tots dos, tireu les favetes en conserva que us agradin més, els doneu un parell de voltes i ho deixeu reposar junt dos minutets. Servir amb oli abundant, per poder sucar!

Acompanyat d’una copa de copa de cava ben fresc i afruitat és una bona manera de començar la feina un àpat de diumenge…

Massitet

Anuncis

5 thoughts on “Calamar amb favetes

  1. Que bo ha de ser aquest platillo i la foto, magnífica!. Ara que això de l’oli abundant, va bé per sucar-hi pa però ens obligarà a fer uns quants abdominals més, ja, ja!.

  2. Hola estimats!
    Què més voldria jo que començar un dinar un dia de feina amb un platillo de calamar amb favetes i una copa de cava, cuiners vermells! Mira que sou jugnaers, eh?!! jajajaj

    Francesc, no dubtis a fer-lo: fàcil – fàcil i bo – bo. Ara, t’aconsello que hi suquis un bon pa i el xuclis, en compte dels dits! 😉

    Dolça, el mateix: no dubtis en fer-lo: és bonet de nasets! jajajaja

    I Glòria: Si Paris valia una missa, un plat d’aquests ben val cinc minuts d’abdominals! jajajaja

    Salut a tutti quanti!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s