Canvis a les recomenacions de restaurants

Avui hem introduit un canvi en la pàgina on us parlem dels tretze restaurants on hem viscut les nostres millors experiències gastronòmiques. En aquest canvi, a diferència d’altres cops, s’han sumat circumstàncies diferents.

Des de finals d’agost teníem pendent treure de la llista el restaurant Irreductibles, del Priorat. La raó és, per a nosaltres, molt important: el cuiner que va preparar els plats que tant ens van agradar ha marxat. Per tant, aquell lloc no és pas ara el lloc on vam anar. Per tant, i per no induir a ningú a error, ho hem volgut fer constar. Des de finals de juliol, a més, teniem pendent incorporar a la llista el restaurant Lluçanès de Barcelona (vegeu el post aquí), on vam anar de la mà d’una bona amiga i ens va encantar. Així, doncs, en aquest cas s’ha sumat una baixa forçada a una entrada necessària.

No hi ha hagut, doncs, un canvi d’aquells provocat perquè un restaurant ens sembla millor que un altre. Hi ha hagut un vacant a la llista i, al mateix temps, un candidat més que preparat per entrar-hi… 

Podeu trobar tots aquests canvis aquí…

Advertisements

2 thoughts on “Canvis a les recomenacions de restaurants

  1. Ya sabéis que soy nuevo leyendo este blog, pero creo que nadie te ha planteado la siguiente pregunta, Massitet: ¿es cierto que la verdadera paella valenciana es con carne de rata de la Albufera? Este sitio ha sido todo un descubrimiento.

  2. Hola Iker!
    Muchas gracias por tus visitas y por convertirte en un habitual.
    Sobre lo de la “verdadera paella velenciana” es mas delicado de lo que parece. Si lees este post (https://olletadeverdures.wordpress.com/2008/05/25/la-paella-valenciana/) verás un poco el porque de es complicación y delicadez… 😉
    En todo caso, te dire que en la zona de la Albufera, donde nació la paella hace ya mas de 200 años, era habitual incorporar las carnes de todos los animales que habia disponibles. Uno de esos es la “rata d’aigua”, un mamífero endémico de eso tipos de zona húmedas.
    En la actualidad no sé si se usa, aunque es probable que en algunas zonas sí, al menos en el ámbito doméstico. Investigaré un poco a ver si encuentro algo, aunque me temo que esa práctica ya debe ser una reliquia antropológica…

    Salut!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s