Una de carbassa!

Mentre faig temps per anar a dormir (estic esperant que Massitet acabi unes coses de la feina), us escric una recepta mooooolt fàcil: una crema de carbassa i roquefort.

A vegades costa una mica pelar la carbassa (o carabassa), que són una mica dures, però això és el més complicat del plat, així que això anirà ràpid avui (no com els bunyols que està escrivint últimament Massitet, jejejej).

Tallem la carbassa en trossets, que no cal que siguin molt petits, i els afegim a l’aigua que tenim bullint amb una mica mica de sal (només una mica perquè després hi afegirem el roquefort). Un cop està tendra la traiem de l’aigua i la posem en algun recipient, bol o etc, i hi afegim el roquefort. Ho batem (de batre, no se mai com s’escriu aquest verb, què trist…) i ja ho podem posar al plat. Si ens ha quedat massa espès hi podem afegir una mica de l’aigua que ens ha quedat després d’haver bullit la carbassa.

El roquefort va a gustos, com tot. Jo hi poso la meitat d’una d’aquestes “cunyes” (paraula que no existeix al meu diccionari però que no se com traduir del castellà) que podeu trobar a qualsevol supermercat. Suposo que ja sabeu quines vull dir.

Bé, si ho proveu ja ens direu. A veure, no és res de l’altre món, però és una cosa ben senzilla que et pot treure d’alguna situació inesperada. Uf!, què malament m’expresso avui. Res, a dormir!

Kisumenja

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s